Featured Post
wasmasjien

Grote wasjes, kleine wasjes

(een doordeweeks stel en een stel voor het weekend) verwisselen we nu met grote regelmaat onze kleding. Natuurlijk moet al die kleding wel weer fris gewassen worden. Stelt u zich eens voor dat uw wasmachine ineens niet meer werkt!! Dan heeft u al snel een wasmachine reparatie Amsterdam nodig.

Wasmachine pompt niet meer af

Uw wasmachine had al lang klaar moeten zijn, maar als u gaat kijken ziet u dat er nog water in de machine staat en dat hij knippert. Is uw wasmachine kapot?
Voor u de monteur gaat bellen zijn er een aantal dingen die u zelf kunt controleren. Misschien is daarmee het probleem opgelost!

Veel voorkomend probleem

Een veel voorkomend probleem is dat iets de afvoerpomp blokkeert. Onderaan uw wasmachine zit, misschien verborgen achter een plint, een klepje. Zorg dat u een ovenschaal of een lage schaal bij de hand heeft. Als u dat klepje opent ziet u een slangetje. Trek deze voorzichtig naar u toe en haal het dopje eraf. Nu kan al het overtollige water uit uw machine stromen. Dit kan behoorlijk wat water zijn dus hou een emmer bij de hand! Als al het water weggelopen is kunt u de grote stop naast het slangetje losdraaien. Hierachter zit de afvoerpomp. Deze kunt u losdraaien. Controleer dan of hier zich voorwerpen of vuil bevindt, waardoor de pomp niet meer kan draaien. Haal eventuele blokkades hier weg. Controleer gelijk even of het rad nog vrij kan draaien. Plaats vervolgens het pluizenfilter weer terug, druk het dopje weer op het afvoerslangetje en laat de machine vervolgens het afpompprogramma draaien.

Als het probleem hier lag, dan werkt uw machine nu weer als een zonnetje! Werkt uw wasmachine nog steeds niet, en woont u in Breda? Bel dan even voor een wasmachine reparatie Breda met de WitgoedReparatieCentrale.nl.

Inbraakbeveiliging? Vervang je oude raamsloten
Slot vervangen? Slotenmaker Markey helpt!