Featured Post
raamsloten-vervangen

Inbraakbeveiliging? Vervang je oude raamsloten

Als er een keer bij jou is ingebroken, wil je er alles aan doen om nog een inbraak te voorkomen. Je gaat dan nieuwe sloten aanschaffen, misschien een nieuwe deur als de oude beschadigd is en je kijkt voor alarmsystemen. Nu helpt dit natuurlijk allemaal, zeker als je spullen van goede kwaliteit aanschaft. Maar heb je er al eens over na gedacht dat je ramen ook een risico zijn als het gaat om inbraak?

Het gaat dan niet alleen om het feit dat het glas kan worden in getikt. Dat gebeurt gelukkig ook niet heel vaak omdat het opvalt. Wat je wel nog kan doen om dat eventueel tegen te gaan, is zorgen dat er geen waardevolle spullen direct voor het raam staan.

Maar heb je er al eens over nagedacht dat er ook sloten op ramen gezet kunnen worden door een slotenmaker Rotterdam? Misschien heb je al ramen waar sloten op zitten. Het is goed om je ramen ook te beveiligen door middel van een slot. Door het slot zal een inbreker het raam niet snel open krijgen. Ook zal het raam niet zomaar open waaien of iets dergelijks.

Omdat er veel verschillende soorten ramen zijn, zijn er ook verschillende sloten voor op ramen. Dat maakt het aanschaffen en kopen van raamsloten niet makkelijker. Als je er over nadenkt om raamsloten aan te schaffen, kan je ook om advies vragen bij een slotenmaker Utrecht in het midden van het land. Deze kan jou precies vertellen welk soort slot je kunt aanschaffen voor een bepaald raam. Ook kan een slotenmaker helpen bij het plaatsen van het slot. Als je dit nog nooit gedaan hebt, kan dat best lastig zijn. Het zou zonde zijn als je het niet goed doet. Dan heeft het slot geen nut. Bel daarom een slotenmaker als je vragen hebt over raamsloten en het plaatsen ervan.

40 jaar bij Hellevoort Afbouw
Grote wasjes, kleine wasjes