40_jaar_in_dienst

40 jaar bij Hellevoort Afbouw

40 jarig dienstverband

Het is inmiddels de 5e keer dat een personeelslid van Hellevoort Afbouw 40 jaar in dienst is. In het verleden was het meer gebruikelijk dat iemand vanaf school bij een bedrijf kwam en daar vervolgens z’n hele leven werkte. Tegenwoordig komt dat vrijwel niet meer voor.

Op 13 augustus was het 40 jaar geleden dat Berend Stegeman als 17 jarige bij het bedrijf begon. De heer Stegeman kwam bij Dijkhuis in een periode dat het bedrijf volop bezig was met de bouw van de technische school, welke binnenkort plaats moet maken voor het LOC.

De eerste jaren werkte hij bij Wavin, waar Dijkhuis huisaannemer was en nog steeds is. Al geruime tijd is de heer Stegeman werkzaam in de eigen timmerwerkplaats, eerst aan de Burg. Schuitestraat en sinds vorig jaar in het nieuwe pand op bedrijvenpark Haardijk.

De heer Stegeman werkt nu samen met de 3e generatie Dijkhuis. Hij weet zich nog goed te herinneren dat de heer P. Dijkhuis destijds vertelde dat als hij bij Dijkhuis kwam werken, hij veel afwisseling zou hebben. Iets dat na 40 jaar nog dagelijks blijkt.

Met personeel en naaste familie werd dit jubileum bij Circus Hardenberg gevierd. De heer Stegeman kreeg een cheque aangeboden en mevrouw Stegeman werd in de bloemetjes gezet. Tekenend voor de onderlinge verstandhouding was dat vervolgens de heer Stegeman een boek overhandigde aan de heer F. Dijkhuis en E.J. Dijkhuis met hierin foto’s van zijn 40 jarig dienstverband. Hiermee is hij bijna een jaar bezig geweest en het boek bestaat dan ook uit meer dan 200 bladzijden.

Hellevoort Afbouw werkzaamheden en partners
Inbraakbeveiliging? Vervang je oude raamsloten