hellevoort-afbouw

Hellevoort Afbouw werkzaamheden en partners

Aannemersbedrijf Hellevoort Afbouw is een in 1934 opgericht familiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Hardenberg en heeft als werkgebied Almelo, Zwolle, Hoogeveen, Emmen of andere plaatsen binnen 1 uur reistijd. Het bedrijf is werkzaam in de volgende sectoren van de bouw: utiliteitsbouw, woningbouw, projectontwikkeling, klussen en onderhoud.

Kwaliteit en flexibiliteit staan bij Dijkhuis hoog in het vaandel. De kwaliteit wordt gewaarborgd door twee kwaliteitscertificaten: ISO 9002 voor de organisatie en BKB erkenning voor de uitvoering. Verder is het bedrijf in het bezit van de veiligheidserkenning VCA**. De flexibilieit ontstaat door goed opgeleide allround vaklieden. Zo heeft het aannemersbedrijf eigen metselaars, timmerlieden en een eigen timmerfabriek.

Klussen en onderhoud vraagt een speciale aanpak. Hiervoor is een aparte onderhoudsdienst aanwezig: Hellevoor Afbouw is gespecialiseerd in verbouwingen, onderhoud en kleine klussen. Dijkhuis Onderhoudsbedrijf heeft vestigingen in Hardenberg en Emmen en coordineert landelijke opdrachtgevers voor het gebied van Zwolle tot Emmen.

Kortom: Hellevoort Afbouw is uw betrouwbare en flexibele partner voor een solide eindprodukt.

Naast uit uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden biedt Dijkhuis een aantal hieraan gerelateerde diensten.

Calamiteitendienst

K.O.Bus karwei en onderhoudsdienst is 24 uur bereikbaar en verzorgt de calamiteitendienst. Voor landelijke verzekeraars als Achmea en Nationale Nederlanden heeft Dijkhuis deze service in het pakket. Vaste relaties kunnen deze service in overleg afnemen.

Meerjaren onderhoudsplanningen

Door de samenwerking met Fortrus heeft Dijkhuis ruime ervaring opgedaan bij het maken van onderhoudsplanningen. Fortrus maakt deze planningen onder andere voor alle postkantoren en C&A panden in Nederland. Dijkhuis heeft hiervan het noordelijk deel van Overijssel en een stuk van Drenthe op zich genomen. Het speciale computerprogramma legt een relatie tussen techniek en beleid. Na een technische opname volgt een beleidsmatige prioriteitenlijst. Deze kunnen op elkaar worden afgestemd om zodoende binnen het beschikbare budget te blijven.

Politiekeurmerk

Het bedrijf voldoet aan de voorwaarden om gebouwen te inspecteren volgens het politiekeurmerk.

Subsidies

Dijkhuis heeft een samenwerkingsverband met een subsidieadviseur. Met betrekking tot gebouwaspecten zal Dijkhuis samen met de adviseur een beeld kunnen geven over mogelijke subsidies en de daarbijbehorende extra investeringen.

Bouwbegeleiding en bouwmanagment

Het hele traject van idee tot nazorg kan in handen van Dijkhuis worden gelegd. In het verleden is ruime ervaring opgedaan met projecten waarbij Dijkhuis vanaf het eerste idee werd betrokken bij de ontwikkeling. In samenwerking met de klant wordt een architect gekozen of de eigen tekenafdeling van Dijkhuis ingeschakeld. Met name op het gebied van constructieve uitwerking van plannen om tot een uitvoeringstechnisch optimaal ontwerp te komen is Dijkhuis sterk. Bij de uitvoering zal Dijkhuis de regie voeren over de verschillende in te schakelen disciplines. Bovengenoemde werkmethode is vooral geschikt indien binnen een budget en planning belangrijke uitgangspunten zijn.

Je trouwjurk verkopen
40 jaar bij Hellevoort Afbouw