tweedehands-trouwjurk

Je trouwjurk verkopen

Je kunt bij mij je jurk weghangen voor een half jaar en ik ga er alles aan doen om deze voor jou te verkopen. Voor deze periode maken we een overeenkomst op. Je geeft zelf aan hoeveel je zelf voor je jurk zou willen ontvangen en daar tellen we mijn percentage van 30% bij op. De jurk dient natuurlijk schoon en in goede staat aangeleverd te worden.

Als het er nog niet van gekomen is om de jurk naar de stomerij te brengen dan kan ik dat ook voor je doen, zonder dat ik hiervoor meer reken dan je eigen stomerij! Indien de jurk na afloop van de overeenkomst niet verkocht is, krijg je de jurk terug, tenzij je wilt dat de overeenkomst verlengd wordt met een half jaar.

De inschrijfkosten bedragen € 35,– (dit zijn de kosten om je jurk de eerste keer bij mij op te hangen, reclame en de bijbehorende verzekeringen). De kosten om de overeenkomst te verlengen met een half jaar bedragen € 20,00.

Sowieso is het handig om een (digitale) foto mee te nemen (te sturen) als je die hebt, zodat ik de foto op deze website kan plaatsen. De kans op verkoop van je jurk wordt op deze manier alleen maar groter.

Mijn insteek voor de winkel was (en is) om de verkoopkans van trouwjurken vele malen te vergroten. Bij mij blijf je dan ook echt zelf eigenaar van de trouwjurk. Mocht je zelf alsnog iemand weten aan wie je je jurk zou willen verkopen dan kun je bij mij twee dingen doen. Of je mag je jurk ten alle tijde weer komen ophalen, maar dan zonder teruggaaf van de inschrijfkosten. Of je stuurt de persoon in kwestie door naar mijn winkel en laat ze zeggen dat ze via jou gekomen zijn. In dat geval delen we mijn percentage. Op deze manier hebben we er dan allebei wat aan en mocht de jurk dan uiteindelijk toch niet passen dan hangt je jurk er in ieder geval nog steeds voor de volgende koper.

Hellevoort Afbouw werkzaamheden en partners